2. Tradicionális Magyar Pezsgő gála

 

Pezsgőgála 2018. június 6. 17:30-23:00

PestiVigadó Bálterem

 

Foglalási lehetőség, 2018. május 28-ig

 

Kedves Pezsgő Kedvelők!

 

A tavalyi év sikere kapcsán, a Magyar Bor Akadémia folytatni szeretné a magyar tradicionális pezsgők minél szélesebb körű megismertetését, melyre tekintettel 2018. június 6-án, a Pesti Vigadóban, megrendezésre kerül  a 2. Tradicionális Magyar Pezsgő gála, díszvacsorával egybekötve.

 

Tervezett program:

 

A sétáló kóstoló tervezett időtartama: 17:30-19:30 között

Pincészetek és pezsgő tételek:


Garamvári Szőlőbirtok                                 

Brut Nature 2013
Gold Cuvée 2016
Evolution Rose 2016
Furmint Brut 2015    

 

Frittmann Pincészet

Gold Ezerjó 2016
Optimum Brut 2013

 

Bock Pincészet

Bock Marcell 2016

 

Taschner Bor és Pezsgőház                         

Chardonnay 2015
Pinot noir 2015 
Pinot menunier

 

Koch Borászat

Chardonnay Brut 2016

 

Demetervin Pincészet

Extra Brut Furmint 2016
Extra Brut Furmint-Hárslevelű 2014

 

St Andrea Pincészet

Rose Extra Brut 2016

 

Divinus Pincészet

Divinus Rose 2011

 

Thummerer Pince                                        

Thummerer Rose Brut 2013

 

Sauska Tokaj

Extra brut
Extra Brut Rose

 

Polgár Pincészet                                           

Polgár Rose 2015 
Chardonnay-Muskotály Cuvée 2015

 

Légli Szőlőbirtok és Borászat

Légli Brut 2015
Villa Boclar Brut

           

Balla Géza Pincészete                                  

Clarus Rose 2015
Clarus Fehér 2016    

 

Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely

Cuvée Blanc Brut 2015-16
Cuvée Blanc Brut Naturale 2016-17
Cuvée Rose Brut Naturale 2015-16

 

Bujdosó Pincészet                                        

Bujdosó Rose Brut 2016

 

Pálffy Pincészet

Pinot Noir Rose Brut 2015

 

 

Díszvacsora kezdete: 19:30  

menüsor:

 

Bébi parajos jércemell zöldalmás-zelleres friss salátával és pirított pisztácia-morzsával
Patricius Borház – Patricius Brut 2015

 

Céklasóval bőrén sült fogasfilé paszternákpürével, cékla-concassé-val, mandulaolajjal,
Thummerer Blanc  Brut Nature 2013

 

Rozé kacsamell majorannás krutonon, laskagombás burgonyarétessel, pezsgőmártással és két pezsgővel kísérve:
Garamvári Pezsgőpincészet: Prestige Brut  Magnum 2007 
St.Andrea Kadarka Brut Nature 2015 

 

Desszertek – büféasztalról kínálva 

 

Sajttál gouda, pecorino és brie sajtokkal pirított dióval és csemegeszőlővel

Csokoládékínáló fekete csokoládéval, körtés étcsokoládé mousse-szal, aszalt mangóval és körtével

Feketekávé tejjel, tejszínhabbal

 

Műsor: a gasztronómia és a pezsgők élvezete mellé, különleges kulturális program is társul!

 

Elfogadta felkérésünket  Miklósa Erika Kossuth díjas operaénekesnő és Balázs János Liszt Ferenc és Príma díjas zongoraművész, akik produkciójukkal emelik az est fényét.

 

Részvételi díj: 30.000.- Ft + Áfa/ fő együtt 38.100.- t/fő

 

Részvételi szándékát kérjük május 29-ig jelezze az info@magyarborakademia.hu e-mail címen.

Részvételi díj átutalása: Magyar Bor Akadémia: Raiffeisen Bank Zrt.12010501-01599242-00100007

Keressen minket

Tel:+361 203 8507 | Email: magyarborakademia@gmail.com