Tradícionális Magyar Pezsgőgála 

Pezsgőgála 2018. június 6. 17:30-23:00
PestiVigadó Bálterem

Foglalási lehetőség, 2018. május 27-ig

Kedves Pezsgő Kedvelők!

A tavalyi év sikere kapcsán, a Magyar Bor Akadémia folytatni szeretné a magyar tradicionális pezsgők minél szélesebb körű megismertetését, melyre tekintettel

2018. június 6-án, a Pesti Vigadóban,

megrendezésre kerül a 2. Tradicionális Magyar Pezsgő gála, díszvacsorával egybekötve.

 

Tervezett program:

A sétáló kóstoló tervezett időtartama: 17:30-19:30 között


Pincészetek és pezsgő tételek

Garamvári Szőlőbirtok
Brut Nature 2013
Optimum Brut 2013
Evolution Rose 2016
Furmint Brut 2015


Frittmann Pincészet
Gold Ezerjó 2016
Gold Cuvée 2016


Bock Pincészet
Bock Marcell 2016


Taschner Bor és Pezsgőház
Chardonnay Brut 2016
Chardonnay 2015


Koch Borászat
Pinot noir 2015
Pinot menunier


Demetervin Pincészet
Extra Brut Furmint 2016
Extra Brut Furmint-Hárslevelű 2014

St Andrea Pincészet
Rose Extra Brut 2016


Divinus Pincészet
Divinus Rose 2011


Thummerer Pince
Thummerer Rose Brut 2013


Sauska Tokaj
Extra brut
Extra Brut Rose


Polgár Pincészet
Polgár Rose 2015
Chardonnay-Muskotály Cuvée 2015


Légli Szőlőbirtok és Borászat
Villa Boclar Brut
Légli Brut 2015


Balla Géza Pincészete
Clarus Rose 2015


Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely
Cuvée Blanc Brut 2015-16
Clarus Fehér 2016
Cuvée Blanc Brut Naturale 2016-17
Cuvée Rose Brut Naturale 2015-16


Bujdosó Pincészet
Bujdosó Rose Brut 2016


Pálffy Pincészet
Pinot Noir Rose Brut 2015



Díszvacsora kezdete: 19:30 menüsor

Bébi parajos jércemell zöldalmás-zelleres friss salátával és pirított pisztácia-morzsával
Patricius Borház – Patricius Brut 2015*


Céklasóval bőrén sült fogasfilé paszternákpürével, cékla-concassé-val, mandulaolajjal,
Thummerer Blanc Brut Nature 2013*


Rozé kacsamell majorannás krutonon, laskagombás burgonyarétessel, pezsgőmártással és
két pezsgővel kísérve:
Garamvári Pezsgőpincészet: Prestige Brut Magnum 2007 *
St.Andrea Kadarka Brut Nature 2015 *


DESSZERTEK – BÜFÉASZTALRÓL KÍNÁLVA


Sajttál gouda, pecorino és brie sajtokkal pirított dióval és csemegeszőlővel


Csokoládékínáló fekete csokoládéval, körtés étcsokoládé mousse-szal, aszalt mangóval és körtével

Feketekávé tejjel, tejszínhabbal


Műsor: a gasztronómia és a pezsgők élvezete mellé, különleges kulturális program is társul!



Elfogadta felkérésünket Miklósa Erika Kossuth díjas operaénekesnő és Balázs János Liszt Ferenc és Príma díjas zongoraművész, akik produkciójukkal emelik az est fényét.


Részvételi díj: 30.000.- Ft + Áfa/ fő együtt 38.100.- t/fő

Részvételi szándékát kérjük jelezze az info@magyarborakademia.hu e-mail címen.
Részvételi díj átutalása: Magyar Bor Akadémia: 12010501-01599242-00100007


 

Keressen minket

Tel:+361 203 8507 | Email: magyarborakademia@gmail.com